[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3741: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3165)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3743: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3165)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3744: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3165)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3745: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3165)
ForteGames.com - Виж темата - Грешка при свързването със сървъра




Напиши нова тема Отговори на тема  [ 120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Следваща
Грешка при свързването със сървъра 
Автор Съобщение
Глобален Модератор
Глобален Модератор
Аватар

Регистриран на: Пон Авг 07, 2006 14:39
Мнения: 13440
Мнение Re: Грешка при свързването със сървъра
прочети написаното във втория пост и виж дали нещо от описаното не ти създава проблемите


Вто Ное 03, 2009 20:30
Профил
новак
новак

Регистриран на: Нед Май 11, 2008 19:15
Мнения: 1
Мнение Re: Грешка при свързването със сървъра
искам да попитам защо постоянно като вляза в не се сърди човече ми изписва грешка при свързването със сървъра :( като опитам след минута пак същото


Вто Ное 03, 2009 21:03
Профил
Глобален Модератор
Глобален Модератор
Аватар

Регистриран на: Пон Авг 07, 2006 14:39
Мнения: 13440
Мнение Re: Грешка при свързването със сървъра на шаха


Вто Ное 03, 2009 21:09
Профил
новак
новак

Регистриран на: Чет Ное 05, 2009 02:00
Мнения: 4
Мнение Re: Грешка при свързването със сървъра
няма ли кои да обарне внимание и да оправи простотята си.за кво сте го саздали тоя саит като не може да се играе.това само в БГ го има


Нед Ное 15, 2009 21:19
Профил
Глобален Модератор
Глобален Модератор
Аватар

Регистриран на: Пон Авг 07, 2006 14:39
Мнения: 13440
Мнение Re: Грешка при свързването със сървъра
все пак може ли да опишете проблема?


Нед Ное 15, 2009 21:40
Профил
новак
новак

Регистриран на: Чет Ное 05, 2009 02:00
Мнения: 4
Мнение Re: Грешка при свързването със сървъра
и моят проблем е като на останалите.непрекаснато ми изписва гре6ка при сварзването.затворете прозореца и опитаите пак след няколко минути.само дето тези минути стават 4асове а сега дори не ми отваря прозореца за зареждане.това е ве4е втори ден.благодаря все пак за вниманието


Вто Ное 17, 2009 15:43
Профил
Глобален Модератор
Глобален Модератор
Аватар

Регистриран на: Пон Авг 07, 2006 14:39
Мнения: 13440
Мнение Re: Грешка при свързването със сървъра
опитахте ли решенията дадени няколко поста по-нагоре?


Вто Ное 17, 2009 18:45
Профил
новак
новак

Регистриран на: Чет Ное 05, 2009 02:00
Мнения: 4
Мнение Re: Грешка при свързването със сървъра
opitax no za sajalenie ni6to ne se promeni


Вто Ное 17, 2009 19:20
Профил
новак
новак

Регистриран на: Чет Ное 05, 2009 02:00
Мнения: 4
Мнение Re: Грешка при свързването със сървъра
Пробвай да пингнеш сайта и да го трайснеш , за да видиш докъде стига връзката ти и кой я прекъсва.
tova moje6 li da mi obiasni6 kak stava


Вто Ное 17, 2009 19:33
Профил
Глобален Модератор
Глобален Модератор
Аватар

Регистриран на: Пон Авг 07, 2006 14:39
Мнения: 13440
Мнение Re: Грешка при свързването със сървъра
Относно грешката при свързване ( I/O error).
Тази грешка се появява и когато интернет връзката на потребителя е
натоварена. Всички игри имат крайно време за зареждане на конфигурацията
( timeout) , след изтичането на което се изписва по-горната грешка. Това
време е 30 сек.
Ако играта перманентно не зарежда причината може да бъде : прокси, което филтрира портовете ( различни са в
зависимост от играта), някакво допълнение към браузъра ( yahoo / google
toolbar, друго разширение) , агресивна защитна стена или дори антивирусна
програма , която блокира достъпа.
Пинг-а и трейса, за да ги стартираш избираш:
Start -> Run -> въвеждаш cmd и натискаш Enter. Отваря се конзола в нея
пишеш: ping fortegames.com , за изпълнение на командата пинг и tracert
fortegames.com , за командата трейс. Звездичките означава загуба на
пакети

Провери дали това което е описано не е причината при тебе за свързване с игрите. Ако проблема продължи пиши пак. И ако можеш да уточниш - при всички игри ли е този проблем или само при определени. Кои, и евентуално - стара, нова версия.


Сря Ное 18, 2009 22:07
Профил
новак
новак

Регистриран на: Чет Апр 05, 2007 17:39
Мнения: 1
Мнение Re: Грешка при свързването със сървъра
моля за информация отностно портовете които ползват онлайн игрите , при отваряне на 11777 абсолютно нищо не се получава , защо е нужно да се отваря този порт ? имам firewall който блокира всичко , в момента е пуснат 11777 порт но ми дава - I/O error !

моля за информация . благодаря предварително


Пон Ное 30, 2009 14:49
Профил
новак
новак

Регистриран на: Пон Ное 30, 2009 02:00
Мнения: 4
Мнение Re: Грешка при свързването със сървъра
iskam da popitam gospodata moderatori za6to cql sledobed sarvara ne me pyska v nito 1 igra "vrazkata sas sarvara e prekasnata opitaite sled nqkolko minyti" stanaxa 4asove kade e problema i dokoga 6te e taka?????


Чет Яну 07, 2010 23:03
Профил
Глобален Модератор
Глобален Модератор
Аватар

Регистриран на: Пон Авг 07, 2006 14:39
Мнения: 13440
Мнение Re: Грешка при свързването със сървъра
с какъв браузер влизаш?


Чет Яну 07, 2010 23:08
Профил
новак
новак

Регистриран на: Нед Дек 27, 2009 02:00
Мнения: 1
Мнение Re: Грешка при свързването със сървъра
Пробваите и през опера става много бързо през нея ,но наистина има и други потребители,които са направили всичко това написано по-горе и пак не могат да влязат това се получи при пускането на новата версия сентасе


Чет Яну 07, 2010 23:33
Профил
новак
новак

Регистриран на: Пон Ное 30, 2009 02:00
Мнения: 4
Мнение Re: Грешка при свързването със сървъра
explorer, do koga 6te e taka


Чет Яну 07, 2010 23:56
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Следваща


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Иди на: