[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/prime_links.php on line 113: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/prime_links.php on line 114: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
ForteGames.com :: Виж темата - Проблем с flash player
ForteGames.com
https://forte.games/forum/

Проблем с flash player
https://forte.games/forum/viewtopic.php?f=6&t=10
Страница 5 от 5

Автор:  Vaskofag [ Нед Апр 29, 2012 22:06 ]
Заглавие:  Проблем с Флаш плеъра в белота.

Когато пусна белота ми излиза съобщение, че ми трябва последната версия на флаш плеъра. Аз я имам, но дори след повторна инсталация проблемът не изчезва и не мога да играя.

Автор:  galin.com [ Нед Апр 29, 2012 22:10 ]
Заглавие:  Re: Проблем с Флаш плеъра в белота.

Привет,
пробвай с предпоследна.
Пробвай и с друг браузър.

Автор:  Vaskofag [ Нед Апр 29, 2012 22:35 ]
Заглавие:  Re: Проблем с Флаш плеъра в белота.

Опитах с предишната версия и друг браузър(IE, по принцип съм с Chrome). За жалост без успех.

Автор:  Vaskofag [ Нед Апр 29, 2012 22:38 ]
Заглавие:  Re: Проблем с Флаш плеъра в белота.

За пояснение: когато пусна играта ми излиза съобщение, че трябва да инсталирам версия 11.2. Когато го направя прозорецът се затваря и отваря отново и съобщението излиза отново. Има линк, който трябва да кликна ако имам версия 10 или повече, но той ме праща в играта покер.

Автор:  VAS [ Пон Апр 30, 2012 01:04 ]
Заглавие:  Re: Проблем с Флаш плеъра в белота.

Изтрийте стария и инсталирайте отново, опитайте с Мозила, ИЕ дава доста проблеми.

Автор:  heili.bg [ Сря Мар 06, 2013 08:35 ]
Заглавие:  Re: Проблем с flash player

Може ли да ми кажете какво трябва да си инсталирам на таблета ОС-андроид май браузъра е интернет експлорър имам инсталирани две версии на флашплеъра последната и някаква за андроид и пак не ми зарежда моля ви помагайте че вече цяла седмица тъпея :smart:

Автор:  VAS [ Сря Мар 06, 2013 20:07 ]
Заглавие:  Re: Проблем с flash player

За съжаление Адобе са спрели поддръжката за по-новите версии на Андроид . По форумите има информация как да се излъже флаш плеъра ,така че да може да се сложи.
Аз бих препоръчала този - http://www.androidbg.com/forum/

Страница 5 от 5 Часовете са според зоната UTC + 2 часа
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/