ForteGames.com
https://forte.games/forum/

Въпрос относно правило
https://forte.games/forum/viewtopic.php?f=10&t=1465
Страница 1 от 1

Автор:  Charlotte16 [ Сря Окт 10, 2007 20:48 ]
Заглавие:  Въпрос относно правило

Тъй като досега не съм играла бридж и имам неясности по правилата,може ли да ми обясните какво се има рпедвид под тези думи:Забележете, че контрата и реконтрата не влия върху избраният козов цвят - например при избрано три купа (3H), три пика е винаги по-голяма от него, независимо дали 3H е контрирано или реконтрирано.
Аз лично разбирам така,че ако коза е купа,карта,която е пика със същия знак е по-силна,тоест че 3 пика е по-силна от 3 купа,но все пак купата е коз и 4 купа е по-силна от 3 пика,и т.н 4 купа е по-слаба от 4 пика,но по-силна от 2 пика примерно.
ПС някой адски би ми се изсмял на глупостите,но никога не съм играла бридж. Мерси предварително. :)

Автор:  4i4o.Niki [ Чет Окт 11, 2007 08:53 ]
Заглавие:  Re: Въпрос относно правило


Автор:  Charlotte16 [ Нед Окт 21, 2007 15:59 ]
Заглавие: 

Абе човек,защо ми копваш тия правила тук,като съм ги чела,защо ще пиша ако не съм???????? Дори съм цитирала ТОЧНО и ЯСНО кое не ми е ясно,като си искал да помагаш да си ми отговорил на въпроса,а не да ми копираш 10 пъти по-дълъг коментар от темата,която съм пуснала. :@

Автор:  VAS [ Нед Окт 21, 2007 18:58 ]
Заглавие: 

Просто се е опитал да ти помогне - ти сама каза, че не си играла досега бридж. Не е необходимо да скачаш веднага с рогата напред, защо не се научите да бъдете по-учтиви с хората, като не ти върши работа информацията кажи благодаря, но не намирам това, което ме интересува.
И мисля, че ако прочетеш написаното внимателно сама ще си отговориш на въпроса.

Автор:  4i4o.Niki [ Пон Окт 22, 2007 08:43 ]
Заглавие: 


Автор:  Nana_nana [ Вто Ное 20, 2007 00:32 ]
Заглавие:  Re: Въпрос относно правило


Автор:  kengiro [ Пет Авг 22, 2008 10:23 ]
Заглавие:  Re: Въпрос относно правило

Charlotte,нещата са много прости специално за това правило.
То обяснява,че можеш да правиш анонс с по-висок ранг дори след контра и реконтра и след новия анонс старият отпада.
Остава(както и всички други анонси)само като информация за играещите.
Не може да се "избяга" само от най-високия по ранг договор 7БК.Този договор може да се контрира и реконтрира и реконтрата е последния възможен анонс.
Това е.
Дано е станало ясно и успех в играта :thumbup:

Страница 1 от 1 Часовете са според зоната UTC + 2 часа
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/